Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri RB Leipzig – Atletico Madrid, 13 august 2020. Produc nemții surpriza?

Ponturi pariuri RB Leipzig – Atletico Madrid, 13 augustu 2020. Produc nemții surpriza? Cu toate că echipa lui Diego Simeone e favorită pe hârtie, ne așteptăm ca Leipzig să echilibreze forțele în teren.

Ponturi pariuri RB Leipzig – Atletico Madrid, 13 august 2020

  • RB Leipzig are o șansă unică și poate să profite de faptul că sferturile se dispută într-un singur meci. Nemții pot să răstoarne calculele hârtiei și să ajungă în semifinale dacă și numai dacă vor evolua așa cum au făcut-o înainte de această pauză între finalul campionatului și FINAL 8 Champions League.

Produc nemții surpriza?

  • De partea cealaltă, Atletico se confruntă cu două cazuri de coronavirus la jucători, Sime Vrsaljko și Angel Correa fiind cei pe care Diego Simenone nu poate să îi folosească contra celor de la Leipzig. Chiar și așa, echipa spaniolă este foarte puternică și favorită la calificare.

RB Leipzig – Atletico Madrid peste 2,5 goluri @ 2,43

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii