Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri RB Leipzig – Bayern Munchen (3 aprilie 2021). Cotă 1,91 pentru un meci echilibrat

Ponturi pariuri RB Leipzig – Bayern Munchen (3 aprilie 2021). „Finala” Bundesligii se joacă în etapa 27, de la ora 19:30. RB Leipzig, locul secund, primeşte vizita liderului Bayern, când distanţa dintre cele două este de doar 4 puncte. Îşi asigură bavarezii un nou titlu sau Leipzig se apropie mai mult ca niciodată de primul trofeu din istorie?

Leipzig n-a pierdut decât un meci cu Bayern acasă în Bundesliga

Ponturi pariuri RB Leipzig – Bayern Munchen (3 aprilie 2021). Cu opt etape rămase, visul de mărire în Bundesliga al lui Leipzig e mai aproape ca niciodată să devină realitate. E la 4 puncte de Bayern şi joacă acasă. Cu o victorie se apropie la unul singur şi pune presiune pe supercampioana bavareză. Iar de când a promovat în primul eşalon, Leipzig a pierdut un singur meci de campionat pe teren propriu cu Bayern, pe primul, 4-5 în mai 2017. A urmat un succes la limită şi două remize.

Bayern are absenţe importante

Ponturi pariuri RB Leipzig – Bayern Munchen (3 aprilie 2021). Robert Lewandowski s-a accidentat la naţională şi este indisponibil pentru bavarezi. E cea mai proastă veste, ţinând cont de randamentul vârfului polonez, dar şi de lipsa unor soluţii de rezervă care să poată rivaliza cu titularul de drept. Absenţe sunt şi în apărare, unde Boateng şi Davies lipsesc, ceea ce face modulul defensiv previzibil. Bayern e în formă bună, şase victorii la rând în campionat şi Liga Campiniolor, dar accidentările îi scad din forţă. „PSF X” are cota 1,91.

Ponturi pariuri RB Leipzig – Bayern Munchen (3 aprilie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri RB Leipzig – Bayern Munchen (3 aprilie 2021). Nu doar Bayern e în formă bună. Leipzig, deşi a pierdut în Champions League cu Liverpool, are un parcurs excelent în campionat. A adunat 22 de puncte în ultimele 8 etape, fapt ce o face cea mai eficientă formaţie în acest răstimp. Interesant este că în Bundesliga, directele cu Bayern s-au terminat la egalitate în ultimele patru rânduri: 0-0 şi 1-1 la Leipzig şi 0-0 şi 3-3 la Munchen. Puteţi încerca şi:

  • 1,61 – cota pentru „1X”
  • 1,70 – cota pentru „ambele marchează şi total goluri 2-4”
  • 3,70 – cota pentru „X solist”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii