Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri RB Leipzig – Borussia Dortmund (9 ianuarie 2021). Cotă 1,90 pentru un derby spectaculos

Ponturi pariuri RB Leipzig – Borussia Dortmund (9 ianuarie 2021). Derby-ul etapei a 15-a din Bundesliga se joacă între RB Leipzig şi Borussia Dortmund, de la ora 19:00. Gazdele au şansa de a urca pe primul loc al clasamentului, în eventualitatea unei victorii, pe când oaspeţii s-ar putea apropia de echipele de pe primele două poziţii.

Gazdele au cea mai bună defensivă

Ponturi pariuri RB Leipzig – Borussia Dortmund (9 ianuarie 2021). Leipzig este echipa care a fost cea mai zgârcită cu golurile. 2,4 goluri pe meci s-au marcat în partidele ei, cea mai mică medie din campionat. Gazdele sunt singura echipă din top 5 care nu trece de două goluri înscrise pe meci. În schimb, are cea mai bună defensivă din Bundesliga, cu doar 9 goluri primite, şi o singură înfrângere. Pe teren propriu, Leipzig a câştigat 19 din 21 de puncte posibile.

Dortmund, invincibilă cu Leipzig

Ponturi pariuri RB Leipzig – Borussia Dortmund (9 ianuarie 2021). Dortmund l-a demis pe Lucien Favre la jumătatea lui decembrie, destinele echipei fiind preluate de secundul Edin Terzic. În cele patru meciuri conduse de el, Borussia a câştigat de 3 ori (o dată în Cupă) şi a pierdut 1-2 la Union Berlin. În ultimii trei ani, Dortmund nu a pierdut cu Leipzig. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,90.

Ponturi pariuri RB Leipzig – Borussia Dortmund (9 ianuarie 2021)

Alte trei variante

Ponturi pariuri RB Leipzig – Borussia Dortmund (9 ianuarie 2021). Dortmund, momentan, este a patra, cu un singur punct avantaj faţă de Union Berlin, care e pe 5. În schimb, Borussia e la 8 puncte de liderul şi rivala Bayern (care a pierdut cu Monchengladbach 2-3 în această etapă). O victorie i-ar permite să reducă din distanţă, dar miza e şi mai mare pentru Leipzig, care e pe 2, cu două puncte mai puţin decât bavarezii, astfel că un succes ar însemna prima poziţie. Puteţi încerca şi:

  • 1,61 – cota pentru „X2”
  • 2,37 – cota pentru „PSF 2”
  • 2,52 – cota pentru „peste 1,5 goluri Dortmund”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii