Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri RB Leipzig – PSG (4 noiembrie 2020). Pronosticul care ne dublează investiţia

Ponturi pariuri RB Leipzig – PSG (4 noiembrie 2020). Lupta pentru primele locuri din Grupa H a Ligii Campionilor se dă între trei echipe: Manchester United, RB Leipzig şi PSG. Prima dintre ele s-a impus în primele două runde în faţa celorlalte două şi pare a fi luat un start lansat spre primul loc, în timp ce rivalele, fiecare cu o victorie în faţă lui Başakşehir, se vor înfrunta astă seară, de la 22:00.

Leipzig nu e încă o echipă mare

Ponturi pariuri RB Leipzig – PSG (4 noiembrie 2020). Lui RB Leipizig, chiar dacă a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor în sezonul precedent, îi lipseşte încă acel ceva care să o transforme în echipă de top. Nu are încă istoria şi mentalitatea potrivite pentru a aspira la trofee. Şi asta s-a văzut anul acesta. După o victorie facilă, 2-0 cu Başakşehir acasă, a urmat o umilinţă pe terenul lui Manchester United (0-5). Mai mult, a pierdut şi în ultima etapă de Bundesliga, 0-1 cu Monchengladbach, şi a căzut pe locul 3.

Se văd roadele investiţiilor la PSG

Ponturi pariuri RB Leipzig – PSG (4 noiembrie 2020). În sezonul precedent, PSG a reuşit, în sfârşit, să ajungă într-o finală de Liga Campionilor. După ce au investit masiv în ultimii ani, parisienii şi-au clădit o formaţie cu care să atace trofeul. Din păcate pentru fanii lor, în primul meci din noul sezon, Manchester United, o echipă departe de forma ideală, i-a învins cu 2-1 chiar în Franţa. A urmat un succes 2-0 cu turcii de la Başakşehir, iar Neymar şi compania sunt pe locul secund în grupă, graţie golaverajul mai bun decât al lui Leipzig. Chiar dacă evoluează în deplasare, francezii au şanse să plece cu toate punctele din Germania, dar „solistul” e prea riscant. Mergem pe varianta „victorie fără egal”, caz în care la remiză primim cotă 1. „PSG victorie fără egal” are cota 2,03.

Ponturi pariuri RB Leipzig – PSG (4 noiembrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri RB Leipzig – PSG (4 noiembrie 2020). Ultimul şi singurul meci oficial dintre cele două datează din august. PSG a fost cea care a avut câştig de cauză în semifinala Ligii Campionilor, ediţia 2019-2020. Francezii s-au impus cu un sec 3-0 şi au mers în finală. Faţă de meciul respectiv, nemţii l-au pierdut şi pe Timo Werner, golgheterul transferat la Chelsea în această vară. Totuşi, Leipzig dispune de suficiente „guri de foc” pentru a găsi poarta. Puteţi încerca şi:

  • 1,50 – cota pentru „ambele marchează”
  • 1,60 – cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 2,90 – cota pentru „2 solist”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii