Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri RB Salzburg – Austria Vienna (22.07.2022). Avem cota care îți aduce profitul!

RB Salzburg și Austria Vienna se înfruntă în prima etapă din Bundesliga. Gazdele sunt campionii din ultimul sezon și vor să-și asigure titlul și în această ediție. Betmag vă propune câteva ponturi pentru meciul programat pe Red Bull Arena.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

RB Salzburg, în formă maximă

Pe parcursul sezonului trecut, RB Salzburg a pierdut un singur meci. A avut cel mai bun atac (77 de goluri marcate) și cea mai bună apărare (19 goluri primite). Din noiembrie 2021, actuala echipă a lui Matthias Jaissle a fost învinsă de doar două ori, unul dintre eșecuri fiind cu Bayern Munchen, în Liga Campionilor. În această perioadă, RB Salzburg a avut multe victorii și a încris o căruță de goluri.

Austria Vienna, șapte înfrângeri la rând

Austria Vienna a încheiat campania anterioară cu două victorii la rând, dar înainte a fost într-o serie de șapte meciuri consecutive fără succes. Are un palmares slab cu RB Salzburg în ultimii ani. Austria Vienna are șapte înfrângeri la rând cu adversara de vineri, în toate competițiile (5-0, 2-1, 1-0, 1-0, 3-1, 2-0, 0-2). Mizăm pe o victorie lejeră a gazdelor. “RB Salzburg câștigă și peste 2.5 goluri” are cotă 1.69.

Alte trei variante

  • 1.51 – este cota pentru “peste 8.5 cornere”
  • 1.69 – este cota pentru “RB Salzburg conduce la pauză și câștigă la final”
  • 1.94 – este cota pentru “Austria Vienna nu marchează”

Agenții autorizate