Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Real Madrid – Celta Vigo. Vezi COTA BOMBĂ care te umple de bani!

Ponturi pariuri Real Madrid – Celta Vigo. Ultimul meci al zilei din La Liga le aduce față în față, de la ora 22:00 pe Santiago Bernabeu din Madrid, pe Real Madrid și Celta Vigo, două echipe care se luptă pentru obiective diametral opuse în acest moment.

2,27 – cota supremă la Real Madrid – Celta Vigo

Ponturi pariuri Real Madrid – Celta Vigo. Real Madrid se află într-o formă deosebită, vine după 5 victorii consecutive în campionat și ocupă primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Barcelona, dar cu un meci mai puțin disputat. Punctul forte al madrilenilor a fost până acum apărarea, cea mai bună din La Liga cu doar 14 goluri încasate în 23 de etape. Chiar dacă e lider, Realul nu se poate lăuda și cu un atac de vis, ca în anii anteriori, majoritatea partidelor fiind câștigate la limită, cu mai puțin de 3 goluri marcate.

Ponturi pariuri Real Madrid – Celta Vigo. Oaspeții ocupă locul 17 în clasament, ultimul care asigură supraviețuirea în prima divizie, și vin pe Bernabeu după o serie oarecum pozitivă în ultimele 5 etape: o victorie, 3 egaluri și o înfrângere. Atenție, însă! 4 dintre cele 5 partide au fost cu mai puțin de 3 goluri marcate. Anul trecut, Real a câștigat ambele întâlniri directe, probabil că o va face și astăzi, dar nu o la o diferență foarte mare. Așa că vom paria pe 1 solist și sub 3,5 goluri în meci, la o excelentă cotă de 2,27.

+ alte 3 ponturi pentru Real Madrid – Celta Vigo

Ponturi pariuri Real Madrid – Celta Vigo. Dacă Real se laudă cu cea mai bună apărare din campionat, Celta Vigo are al doilea cel mai slab atac. A înscris de doar 19 ori în cele 23 de etape disputate până acum, adică o medie mai mică de un gol pe meci. Ceea ne duce cu gândul la faptul că îi va fi aproape imposibil să marcheze pe Bernabeu…

  • 1,85 este cota pentru nu marchează ambele echipe;
  • 1,67 este cota pentru Benzema marchează cel puțin un gol;
  • 4,00 este cota pentru Real câștigă la diferență de un singur gol;

Joacă ACUM COTA ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate