Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Real Madrid – Getafe 2 iulie 2020. Totul pentru titlu

Ponturi pariuri Real Madrid – Getafe 2 iulie 2020. Totul pentru titlu, mai ales că FC Barcelona s-a încurcat cu cei de la Atletico. Azi, de la ora 23:0, galacticii au șansa să se distanțeze în clasament.

Ponturi pariuri Real Madrid – Getafe 2 iulie 2020. Totul pentru titlu

  • După 32 de meciuri disputate, Real Madrid are 71 de puncte, cu unul mai mult decât FC Barcelona. Mai mult, are un meci mai puțin disputat, așa că e favorită la titlu. Dacă ia toate cele trei puncte astăzi, ajunge la patru în fața rivalilor.

Ponturi pariuri Real Madrid – Getafe 2 iulie 2020. Totul pentru titlu

  • Getafe este și ea o echipă bună în acest sezon, fiind clasată pe locul șase în clasament, însă nu credem că are șanse să încurce Realul pe Bernabeu.
  • Din acest motiv, mergem pe 1 solist.

Real Madrid – Getafe 1 @ 1.40

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii