Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Real Madrid – Leganes. Preiunea este imensă pe Real

real madrid

Ponturi Pariuri: Real Madrid – Leganes. Lucrurile nu stau așa de bine în campionat, iar în Champions League este ceva mai rău. Realul nu se regăsește după despărțirea de Ronaldo, iar Zidane nu reușește să găsească soluții pentru a remedia fotbalul prestat. Meciul cu Leganes are darul de a calma un pic lucrurile.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Real Madrid – Leganes

Real Madrid trebuie doar să intre pe teren cu gândul la fotbal, nimic altceva, dacă nu vrea să se facă de râs iar. Leganes este ultima clasată din La Liga, dar a reușit o victorie importantă în ultima etapă, 1-0 cu Mallorca. De altfel, insularii sunt ultima echipă ce a câștigat cu Real Madrid. Meciul trebuie să fie un spectacol frumos, dar pentru acest lucru este nevoie de Real Madrid la capacitate maximă.

Ponturi pariuri Real vs Leganes din 30.10.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Real Madrid – Leganes

Dacă cei de la Leganes simt că este ceva aiurea în seara jucătorilor  madrileni, atunci aceștia vor profita cu siguranță. Real Madrid nu a pierdut în acest sezon pe propriul teren și vine după trei victorii consecutive. Realul a primit gol în trei din cele 4 etape în care a evoluat acasă, și a obținut doar două victorii la handicap. Leganes a obținut un singur punct din deplasările de până acum, în rest înfrângeri pe linie. Oaspeții au marcat doar două goluri, dar nu au primit așa de multe, doar 6. Leganes a marcat în 3 din ultimele 4 deplasări avute pe Bernabeu, dar în ultimele două astfel de confruntări Realul s-a impus la handicap de două goluri.

  • 1,66 este cota pentru peste 2,5 goluri marcate
  • 2,62 este cota pentru peste 3,5 goluri marcate
  • 2,01 este cota pentru ambele înscriu
  • 1,84 este cota pentru peste 1,5 goluri a doua repriză

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii