Urmareste-ne

Archive

6 Ponturi Pariuri Real Madrid – Levante: cota 5.00 pentru multe goluri!

Real Madrid
Real Madrid

Real Madrid – Levante este meciul care deschide ziua în La Liga, fiind programat la ora 14:00, ora României. Gazdele sunt favorite la victorie. Fiind totuşi despre începutul campionatului, recomandăm să pariaţi cu atenţie şi mai bine căutaţi cote care să aducă profit, precum numărul de goluri sau alte variante la fel de bune. Cota pentru victoria gazdelor este prea mică.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul ideal pentru Real Madrid – Levante

Real Madrid şi Levante sunt vecine de clasament, Levante având un punct mai mult decât galacticii. În timp ce elevii lui Zidane sunt neînvinşi, dar au o singură victorie şi două egaluri, Levante a pierdut un meci dar a câştigat celelalte două şi are şase puncte. Până acum, în trei etape, cele două echipe au înscris de 10 ori împreună, ceea ce ne face să riscăm pe un meci cu foarte multe goluri în această după amiază. Dacă vă plac cotele riscante, recomandăm un pariu mai mult decât curajos, pe minimum şase reuşite în meci. Sezonul trecut, în ambele întâlniri directe, au marcat ambele formaţii.

+ încă 5 ponturi ușoare pentru Real Madrid – Levante

Galacticii speră să se bată la titlu în acest sezon, mai ales că nici Barcelona nu pare că a început foarte bine campionatul. Singura care merge incredibil de bine este Atletico Madrid, care are deja nouă puncte după trei etape, arătând că Simeone are pretenţii mari de la acest sezon, după ce a avut parte de două mai puţin reuşite. Real Madrid este favorită clară la victorie, aşa că ne-am gândit să recomandăm câteva pronosticuri în jurul acestui lucru.

  • 2,60 este cota pentru H1 (-2,5 goluri)
  • 1,30 este cota pentru over 2,5 goluri
  • 1,67 este cota pentru 1 pauză / 1 final
  • 1,61 este cota pentru ambele înscriu
  • 1,25 este cota pentru 1 solist

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare