Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri Real Madrid – PSG: cota profitabilă: 1,80

Ponturi Pariuri Real Madrid – PSG. Marţi, de la ora 22:00, se dispută cel mai aşteptat meci al zilei din Champions League. Gazdele au nevoie de cele trei puncte ca să îşi asigure calificarea, în timp ce oaspeţii se mulţumesc şi cu un egal, unul care le asigură prima poziţie în grupă.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Real Madrid – PSG

Real Madrid este aproape de optimile Champions League. După ce a început destul de slab, înfrângere cu PSG, în partida tur, scor 0-3, şi egal cu Club Brugge, acasă, scor 2-2, Real şi-a revenit cu Galatasaray pe care a învins-o de două ori, 1-0 în deplasare şi 6-0 pe Bernabeu. Aceste rezultate îi plasează pe madrileni pe locul secund, la cinci puncte de lider şi la trei de locul trei.

+ alte 4 ponturi beton pentru Real Madrid – PSG

PSG este lider în grupa A şi este deja calificată în primăvara Champions League. Are maximum de victorii! Există o singură necunoscută, locul de pe care va merge mai departe, de pe primul loc sau de pe al doilea. Parizienii au nevoie de un singur punct pentru a termina pe prima poziţie, ceea ce nu e deloc greu de obţinut.

  • 1,50 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,42 este cota pentru GG
  • 2,75 este cota pentru 2
  • 4,50 este cota pentru 2 pauză / 2 final

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare