Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Real Madrid – Valladolid 30 septembrie 2020. Goluri multe

EIBAR, SPAIN - NOVEMBER 09: Karim Benzema of Real Madrid controls the ball during the Liga match between SD Eibar SAD and Real Madrid CF at Ipurua Municipal Stadium on November 9, 2019 in Eibar, Spain. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Ponturi pariuri Real Madrid – Valladolid 30 septembrie 2020. Goluri multe într-o partidă pe care galacticii trebuie să o câștige. Duelul este programat de la ora 22:30, ora României.

Ponturi pariuri Real Madrid – Valladolid 30 septembrie 2020. Goluri multe

Real Madrid este neînvinsă în acest sezon, după două partide având patru puncte. A terminat la egalitate cu Sociedad, 0-0, pentru ca în runda următoare să se impună cu 3-2 la Betis. Acum, joacă pe teren propriu cu o echipă modestă.

Ponturi pariuri Real Madrid – Valladolid 30 septembrie 2020. Goluri multe

De partea cealaltă, lucrurile stau destul de rău la Valladolid, care a obținut un singur punct în cele trei partide disputate.

Acum, ne așteptăm să vedem multe goluri, în special din partea lui Real Madrid, așa că pariem cu încredere pe 3+ la cota 1.60.

Real Madrid – Valladolid 3+ @ 1.60

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare