Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Real Madrid – Villarreal (16 iulie 2020). O victorie cât un titlu de campioană

Ponturi pariuri Real Madrid – Villarreal (16 iulie 2020). Etapa cu numărul 37 din La Liga poate fi cea în care se stabileşte noua campioană. Real Madrid primeşte, de la 22:00, vizita lui Villarreal, într-un meci care îi poate aduce al 34-lea titlu din istorie.

3 puncte aduc La Liga la Madrid

Ponturi pariuri Real Madrid – Villarreal (16 iulie 2020). Real a revenit după pauza competiţională forţată cu un singur gând: titlul în Spania. Iar asta s-a văzut, pentru că elevii lui Zidane au câştigat toate cele 9 partide de la reluarea campionatului. Spectacolul a căzut pe locul secund, 5 victorii fiind la limită, iar 8 jocuri având cel mult 3 goluri. Acum, când mai sunt 3 etape, Real are 4 puncte peste Barcelona, iar un succes azi înseamnă titlul de campioni pentru madrileni.

Villarreal s-ar mulţumi cu remiza

Ponturi pariuri Real Madrid – Villarreal (16 iulie 2020). Villarreal nu e o echipă oarecare. Ocupă locul 5 şi trage tare pentru Europa League. Momentan are 3 puncte peste Getafe şi Sociedad şi 6 peste Bilbao. Un punct cu Real Madrid i-ar garanta prezenţa în Europa, dar e greu de obţinut, chiar dacă Villarreal a marcat de 2 ori în fiecare din precedentele 4 directe. Realul de atunci nu avea apărarea de acum. „1 şi sub 4,5 goluri” are cota 1,94.

Ponturi pariuri Real Madrid – Villarreal (16 iulie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Real Madrid – Villarreal (16 iulie 2020). Ultimele 4 directe au fost strânse şi cu multe goluri. Trei egaluri de 2-2 şi un 3-2 pentru Real au fost scorurile. Însă la cum a arătat apărarea lui Zidane în ultima perioadă, repetarea scenariului pare imposibilă. Totuşi, Villarreal ar putea înscrie.

  • 1,45 este cota pentru „1 solist”
  • 1,75 este cota pentru „ambele marchează”
  • 2,04 este cota pentru „1 pauză / 1 final”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate