Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Real Madrid – Villarreal, 20.04.2016

Sursa foto: eurosport.pl

Datorită înfrângerilor repetate suferite de Barcelona, s-a încins lupta la titlu în Spania. Real Madrid este acum la doar un punct față de prima poziție. Așadar, o victorie cu Villarreal este mai importantă ca niciodată.

# Real Madrid are o serie de șapte victorii consecutive în La Liga, media de golurii fiind apropiată de patru pe meci în acest interval.

# Villarreal este singura echipă din Spania care s-a ținut cât de cât aproape de trioul format din Barcelona, Real și Atletico.

# Sunt aproape doi ani de când Real Madrid n-a mai câștigat împotriva ”Submarinului galben”

Sursa foto: eurosport.pl

ECHIPELE PROBABILE

Real Madrid (4-3-3): Navas – Danilo, Pepe, S. Ramos, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modric – Bale, Benzema, Ronaldo
Indisponibili: Carvajal


Villarreal (4-4-2): Areola – Mario, Bailly, V. Ruiz, Rukavina – Dos Santos, Trigueros, Bruno, D. Suarez – Bakambu, Soldado
Indisponibili: Musacchio

PRONOSTIC: Sub 5.5 goluri @ 1.28 | ORA: 23:00 | TV: Digi Sport 2 / Dolce Sport 2


Concursul anului! Opt excursii în Franța și 120 de free bet-uri!

fata

1. Înscrie-te AICI. Noii clienți primesc un bonus de 50% până la 150 lei. Dacă ai deschis deja un cont online la Fortuna (D. 2159/28.08.2015), poți trece la pasul 2. 

2. Completează formularul pe care îl găsești la secțiunea EURO 2016, pe site-ul Fortuna. Tot acolo vei afla regulamentul complet și dacă ai câștigat.

3. Plasează un pariu de minimum 10 lei și poți câștiga una dintre cele opt excursii în Franța sau unul dintre cele 120 de pariuri gratuite în valoare de 100 lei. 

4. Detaliile, pas cu pas, AICI


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate