Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Real Sociedad – Real Madrid, 20 septembrie 2020. Cota beton: 1,75

Ponturi pariuri Real Sociedad – Real Madrid, 20 septembrie 2020. Cota beton: 1,75. Galacticii debutează în noul sezon din La Liga contra unor adversari extrem de incomozi. Cel puțin la prima vedere.

Ponturi pariuri Sociedad – Real Madrid, 20 septembrie 2020

  • Real Sociedad a obținut doar un egal în prima etapă a noului sezon, 1-1 cu Valladolid. Acum, misiunea gazdelor este și mai dificilă ca la primul meci, au foarte multe absențe și întâlnesc campionii sezonului precedent. Mă aștept să nu realizeze prea multe contra celor de la Real Madrid.

Sociedad – Real Madrid, 20 septembrie 2020

  • Real Madrid începe lupta pentru un nou titlu în deplasare cu Real Sociedad și duelul pare mult mai ușor decât la prima vedere. Pe lângă valoarea mai mare pe care o are echipa lui Zidane, aceasta întâlnește o adversară decimadă de accidentară, conform celor de la Flashscore, șase jucători sunt accidentați, în timp ce alți trei au șanse să nu joace. Mă aștept ca în aceste condiții Real să se impună.

Real Sociedad – Real Madrid 2 @ 1,75

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare