Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Rennes – CFR Cluj: cota ideală: 2,02

Ponturi Pariuri: Rennes – CFR. Duelul este extrem de important pentru ambele echipe. Francezii sunt nevoiţi să câştige toate cele trei puncte pentru a mai spera la primăvara europeană, în timp ce clujenii sunt obligaţi să nu piardă. Un egal i-ar menţine, cu şanse reale, în cursa pentru următoarea fază Europa League. Cota ideală la această partidă este 2,02 pentru X2.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Rennes – CFR Cluj

Rennes ocupă ultima poziţie în grupă, după primele două etape în care nu a impresionat absolut deloc. A terminat la egalitate cu Celtic 1-1 şi a pierdut la Lazio, scor 1-2. Francezii au nevoie neapărat de o victorie în duelul cu CFR Cluj, altfel şansele să se califice în primăvara europeană se diminuează aproape decisiv. Încrederea e la cele mai scăzute cote, nu au mai învins de nouă partide în toate competiţiile, şi poate reprezenta un mare dezavantaj la partida din această seară.

+ alte 4 ponturi beton pentru Rennes – CFR Cluj

CFR Cluj se menţine, încă, în cărţile pentru calificarea în faza următoare a Europa League. Chiar dacă a pierdut la Celtic, cele trei puncte din prima rundă cu Lazio îi oferă un loc doi dătător se speranţe, la egalitate cu cea pe care a învins-o. Cu un rezultat bun poate să îşi asigure acestă poziţie secundă, în condiţiile în care în cealaltă partidă din grupă italienii nu înving. Clujenii au o şansă uriaşă să ia chiar toate cele trei puncte, având în vedere perioada extrem de slabă a francezilor.

  • 1,38 este cota pentru peste 1,5 goluri
  • 2,00 este cota pentru GG
  • 1,57 este cota pentru 2-4 goluri
  • 3,60 este cota pentru X

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii