Serie A

Ponturi pariuri Roma – Juventus (05.05.2024). Echilibru pe Olimpico

Roma și Juventus se întâlnesc duminică, 5 mai, în etapa a 35-a din Serie A. Gazdele sunt între cele două manșe cu Bayer Leverkusen din semifinalele Europa League și vin după înfrângerea de la mijlocul săptămânii în fața liderului din Bundesliga. Atât Roma, cât și Juventus țintesc prezența în viitoarea ediție a Ligii Campionilor, dar niciuna dintre echipe nu și-a asigurat încă locul. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru confruntarea de pe Olimpico, de la ora 21:45, ora României.

Roma, fără puncte în directele cu echipele din Top 4

Pentru al doilea sezon consecutiv, Roma se confruntă cu Bayer Leverkusen în semifinalele Europa League, iar cele două cluburi s-au întâlnit  din nou în capitala Italiei pentru prima manșă de joi. Noua campioană a Germaniei căuta să se răzbune după înfrângerea de anul trecut și nu doar că și-a continuat seria fabuloasă de invincibilitate, ci a făcut un pas uriaș către finala de la Dublin, după victoria cu 2-0 de pe Olimpico.

Aceasta a fost a doua înfrângere a Romei în ultimele patru meciuri, după ce giallorossi au pierdut pe 22 aprilie meciul cu Bologna, din Serie A. Până la returul de săptămâna viitoare de la Leverkusen, Roma dă piept în campionat cu Juventus, într-un meci cu implicații în lupta pentru un loc de Liga Campionilor. Roma este în acest moment pe locul 5, cu 59 de puncte, cu două puncte peste Atalanta, dar cu un meci în plus față de bergamasci. În căutarea securizării locului 5, Roma trebuie să aibă în vedere faptul că în acest sezon nu a luat niciun punct din confruntările cu echipele din Top 4.


Juventus, prestație modestă în 2024

De partea cealaltă, Juventus ocupă locul al treilea, cu doar șase puncte peste Roma, după rezultate mai puțin convingătoare în acest an, cu doar două victorii în ultimele 13 meciuri de campionat. După ce au remizat în fiecare din ultimele trei meciuri, cu Torino, Cagliari și Milan, elevii lui Max Allegri se uită cu teamă peste umăr la echipele de sub ei.

Juventus a înregistrat o medie de doar 1,27 puncte în a doua jumătate a acestui sezon – cea mai slabă rată din 2010 încoace – iar viitorul lui Allegri a fost pus sub semnul întrebării. Singura rază de lumină din peisaj este calificarea în finala Cupei Italiei, în care Juve a ajuns recent după un 3-2 la general cu Lazio. Totuși, în ciuda a doar două victorii în 13 meciuri, bianconerii rămân în cursa pentru un loc de Liga Campionilor, iar Allegri susține că acesta este un succes pentru un club care trece printr-o perioadă dureroasă de tranziție.

În timp ce Juventus și-a pierdut tot impulsul, se bâlbâie spre sfârșitul unui alt sezon tulbure, Roma ar putea fi distrasă de confruntarea cu leverkusen din Europa League. Gazdele au, de asemenea, un palmares nefericit împotriva celorlalte cluburi de top ale Italiei, astfel încât Juve poate înregistra o a patra remiză consecutivă în Serie A. „PSF X” are cotă 1.63.

Ponturi pariuri Roma – Juventus (05.05.2024)

Alte trei ponturi pariuri Roma – Juventus

  • 1.62 – este cota pentru „2-4 goluri în meci”
  • 1.93 – este cota pentru „ambele marchează”
  • 2.14 – este cota pentru „Roma deschide scorul”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Share
Published by
Marian Cărăvan

Bilete

  • SuperLiga

Ponturi pariuri Universitatea Craiova – Sepsi (18.05.2024). Avem cota care îți aduce profitul

Universitatea Craiova și Sepsi se întâlnesc, sâmbătă, în etapa a 10-a din play-off-ul SuperLigii. Oltenii…

7 ore ago
  • SuperLiga

Ponturi pariuri CFR Cluj – Farul (18.04.2024). Bani pe jos pentru pariori

CFR Cluj și Farul se întâlnesc, sâmbătă, în etapa a 10-a din SuperLiga – România.…

7 ore ago
  • Bundesliga

Biletul zilei (18.05.2024). Câștigăm 256 de lei cu două ponturi

Biletul zilei de azi (18.05.2024) vine cu două prognosticuri din Bundealiga – Germania. Betmag vă…

7 ore ago
  • Bundesliga

Ponturi pariuri Wolfsburg – Mainz (18.05.2024). Faci profit cu nemții

Wolfsburg și Mainz se întâlnesc, sâmbătă, în etapa a 34-a din Bundesliga – Germania. Cu…

7 ore ago
  • Bundesliga

Ponturi pariuri Union Berlin – Freiburg (18.05.2024). Gazdele au nevoie de victorie

Union Berlin și Freiburg se întâlnesc, sâmbătă, în etapa a 34-a din Bundesliga – Germania.…

7 ore ago
  • Serie A

Cota zilei (18.05.2024). 3,80 la Lecce – Atalanta

Cota zilei de azi (18.05.2024) vine cu un prognostic din Serie A – Italia. Am…

7 ore ago