Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri România – Austria (14 octombrie 2020). Trei goluri pentru o cotă doi

Ponturi pariuri România – Austria (14 octombrie 2020). După două partide dezamăgitoare şi ruşinoase, România întâlneşte Austria în etapa a patra în Liga Naţiunilor, de la ora 21:45. Un nou eşes este, practic, sinonim cu ratarea primului loc şi promovarea în liga de elită.

România, cu moralul la pământ

Ponturi pariuri România – Austria (14 octombrie 2020). Într-un interval de 4 zile, România a pierdut ultima şansă de a ajunge la Euro, după 1-2 în Islanda, şi locul 1 în grupa de Liga Naţiunilor, după 0-4 în Norvegia, şi este cu moralul la pământ. Acum se află pe poziţia a treia, cu patru puncte, graţie victoriei cu 3-2 din Austria din runda precedentă şi a remizei din etapa inaugurală, 1-1 cu Irlanda de Nord.

Austria, doar victorii în deplasare

Ponturi pariuri România – Austria (14 octombrie 2020). Austria este liderul grupei, la egalitate de puncte cu Norvegia, câte 6 puncte. Toate cele trei partide ale austriecilor s-au încheiat la diferenţă de un singur gol: 2-1 în Norvegia, 2-3 cu România şi 1-0 în Irlanda de Nord. Îngrijorător este că Austria a câştigat ambele meciuri din deplasare, înainte să vină la Bucureşti. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,05.

Ponturi pariuri România – Austria (14 octombrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri România – Austria (14 octombrie 2020). Mirel Rădoi a debutat destul de bine pe banca României, dar ultimele două meciuri au adus voci care i-au cerut demisia. Selecţionerul este într-o situaţie destul de dificilă şi întâlneşte un adversar cu o valoare mai mare, într-un momentul când apărarea României e lipsită de titularii de drept. Lotul Austriei e cotat la peste 200 de milioane de euro, pe când al nostru la doar 57. Puteţi încerca şi:

  • 1,93 – cota pentru „2 solist”
  • 2,02 – cota pentru „peste 1,5 goluri Austria”
  • 3,00 – cota pentru „2 pauză / 2 final”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii