Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri România – Belarus, 11 noiembrie 2020. Cota profitabilă: 1,86

Ponturi pariuri România – Belarus, 11 noiembrie 2020. Cota profitabilă de 1,86 vine de la un pronostic surprinzător pe care îl regăsiți mai jos în articol. Cele două selecționate au ratat calificarea în finalele play-off-ului pentru Euro 2020 și această partidă amicală este perfectă pentru a pregăti celelalte dueluri din Liga Națiunilor.

Ponturi pariuri România – Belarus, 11 noiembrie 2020

  • România a avut parte de o lună de foc în octombrie de care nu a reușit să treacă în cel mai bun mod. A rata calificarea în finala play-off-ului pentru Euro 2020 după înfrângerea din Islanda. A venit apoi umilința din meciul cu Norvegia, scor 0-4, și înfrângerea la limită cu Austria, 0-1, ambele în Nations League. Mirel Rădoi se află acum, contra Belarusului, în fața unui test important pentru moralul jucătorilor în ceea ce privește viitoare meciuri din Liga Națiunilor.

Ponturi pariuri România – Belarus, 11 noiembrie 2020

  • De cealaltă parte, Belarus nu vine la Ploiești din postura de echipă mai bună, chiar dacă selecționata noastră s-a prezentat execrabil al ultimele meciuri. Belarus a ratat și ea calificarea la Euro 2020 după o partidă pierdută cu Georgia. Bielorușii stau mai bine însă ca tricolorii în Liga Națiunilor, într-o ligă inferioară, unde sunt lideri în grupa din care mai fac parte Lituania, Albania și Kazahstan.

România – Belarus 1 și peste 1,5 goluri @ 1,86

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii