Urmareste-ne

LIGA NATIUNILOR

Ponturi pariuri România – Bosnia (26.09.2022). Ultimele speranțe pentru „tricolori”

România încă poate evita retrogradarea din Liga B a Ligii Națiunilor. „Tricolorii” lui Edward Iordănescu trebuie să învingă Bosnia, iar Finlanda să nu se impună în Muntenegru. Confruntarea România – Bosnia și Herțegovina este programată luni, 26 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Giulești.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Doar victoria contează pentru „tricolori”

Meciurile din ultima etapă a Grupei a 3-a din Liga Națiunilor-Liga B nu au miză decât pentru România și Finlanda, care luptă să evite retrogradarea. Bosnia, adversara României, și-a asigurat deja promovarea în Liga A, astfel că vine la București fără grija că va fi ajunsă de Muntenegru, care joacă acasă cu Finlanda. Presiunea va fi pe „tricolorii” lui Edward Iordănescu, România fiind ultima în clasament, cu patru puncte. Paradoxal, toate cele patru puncte au fost obținute din duelurile cu Finlanda, care se află pe locul al treilea, cu un punct peste România. După remiza de la Helsinki, 1-1, „tricolorii” își leagă ultimele speranțe de supraviețuire în a doua grupă valorică de confruntarea cu Bosnia.

Bosnia, fără emoții în ultimul meci

Bosnia este liderul grupei, cu 11 puncte, cu patru peste Muntenegru, și e promovată în Liga A. E neînvinsă în actuala campanie, cu trei victorii și două remize. Vine la București după victoria la limită în fața Muntenegrului, scor 1-0, rezultat care a consfințit promovarea printre cele mai tari echipe naționale ale continentului. Bosniacii s-au impus în tur cu 1-0 la Zenica, după un gol marcat de Smail Prevljak, în minutul 60. Între România și Bosnia s-au disputat cinci meciuri oficiale și niciunul nu s-a încheiat la egalitate. E cazul unei victorii a „tricolorilor”, mai ales că bosniacii ar putea aborda meciul mult mai relaxați după ce și-au asigurat primul loc din grupă. Succesul României nu aduce automat și evitarea retrogradării, mai trebuie și ca Finlanda să nu se impună în Muntenegru, unde va da peste un adversar mai puțin motivat. „1 solist” are cotă 2.35.

Ponturi pariuri România - Bosnia și Herțegovina (26.09.2022)

Ponturi pariuri România – Bosnia și Herțegovina (26.09.2022)

Alte trei variante

  • peste 8,5 cornere @ 1.61
  • PSF 1 @ 1.74
  • ambele marchează @ 1.87

Agenții autorizate