Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri România – Grecia (25.03.2022). Toți banii pe România!

Razvan Marin speră să confirme la națională, evoluțiile bune de la echipa de club
Răzvan Marin, jucătorul celor de la Cagliari

Una dintre cele mai așteptate partide din această săptămână de românii de pretutindeni are loc vineri seara. România se va duela cu Grecia într-un amical care anunță noi etape pentru ambele naționale. Jocul începe la ora 20:15. 

România a dezamăgit la ultimele calificări

Gazdele din această seară au ratat calificarea la play-off-ul pentru Cupa Mondială din Qatar din cauza rezultatelor extrem de slabe obținute în grupa de calificare. România a avut parte de meciuri oscilante în compania unor naționale considerate „inferioare”, dar care au scos rezultate bune cu naționala lui Mirel Rădoi, care era încă la conducerea echipei.

Grecia a avut aceleași rezultate sub așteptări

Continuăm cu națioanala elenă, care a avut rezultate asemănătoare cu cele ale României. Precum România, Grecia a lipsit de la Euro 2020, dar și acum lipsește de la Cupa Mondială din această iarnă, pentru că a terminat pe locul 3 în grupa sa de calificare. Totuși, putem spune că grecii au avut o grupă mai grea față de România, deoarece Grecia a avut de jucat cu Spania și cu Suedia, ambele formații fiind printre cele mai bune naționale de pe continentul european.

Predicția noastră este că meciul va fi unul de verificare mai mult, ambele naționale au selecționeri noi, iar, cel mai probabil, aceștia vor dori să nu înceapă cu o înfrângere mandatul. Pronosticul nostru este „1X și Sub 2,5 goluri”. Ultimele 4 întâlniri au fost în grupele de calificare, cele două naționale împărțind câte o victorie, iar celelalte 2 partide terminându-se la egalitate.

Ponturi pariuri România - Grecia (25.03.2022)

Ponturi pariuri România – Grecia (25.03.2022)

Alte pronosticuri România – Grecia:

  • 1X @ 1.42
  • Peste 1,5 goluri @ 1.50
  • Sub 2,5 goluri @ 1.55
  • Sub 3,5 goluri @  1.20

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate