Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri România – Macedonia de Nord (25 martie 2021). Cotă 2,10 pentru un succes aşteptat

Ponturi pariuri România – Macedonia de Nord (25 martie 2021). Lungul drum al României către Mondiale începe în această seară, de la 21:45, pe Ilie Oană din Ploieşti, împotriva Macedoniei de Nord. Dacă va ajunge sau nu la destinaţie, rămâne de văzut, dar naţionala poate porni cu dreptul în campania de calificare în faţa unui adversar accesibil, dar calificat la Euro, spre deosebire de trupa lui Mirel Rădoi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

România n-a mai câştigat un meci oficial pe teren din septembrie

Ponturi pariuri România – Macedonia de Nord (25 martie 2021). România nu stă prea bine la capitolul formă, ultima victorie oficială pe teren datând din septembrie, 3-2 în Austria. Au urmat trei înfrângeri dureroase, 1-2 în Islanda în barajul pentru Euro, 0-4 în Norvegia, 0-1 cu Austria (ambele în Liga Naţiunilor). Tricolorii au recuperat ceva moral cu un 5-3 în amicalul cu Belarus, după care au luat 3 puncte contra Norvegiei, dar la „masa verde”, şi au făcut egal în Irlanda de Nord.

Macedonia, rezultate bune cu adversari modeşti

Ponturi pariuri România – Macedonia de Nord (25 martie 2021). De partea cealaltă, macedonenii au reuşit să se califice la Euro învingând Georgia în finala barajului şi vor juca la Bucureşti în iunie. În meciurile de Liga Naţiunilor, au avut un parcurs destul de bun, dar eşecul din Armenia, în ultima etapă, i-a făcut să termine pe locul secund. Înfrângerea din Armenia a fost singura în ultimele 10 partide, dar adversarii au fost slabi din punct de vedere valoric. „1 solist” are cota 2,10.

Ponturi pariuri România – Macedonia de Nord (25 martie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri România – Macedonia de Nord (25 martie 2021). Istoria e de partea României în confruntările directe, „tricolorii” câştigând „dublele” din calificările pentru Mondialele din 1998 şi 2006. Au fost 4 victorii, dintre care 3 cu goluri de ambele părţi. În această seară, România are prima şansă. Marea întrebare este dacă Mirel Rădoi va putea sta pe bancă. Infectat cu virusul pandemic, selecţionerul are nevoie de două teste negative. Primul a venit, urmând ca al doilea să apară cu două ore înainte de startul meciului. Prezenţa lui pe bancă ar da un imbold de moral. Puteţi încerca şi:

  • 1,71 – cota pentru „PSF 1”
  • 2,29 – cota pentru „peste 1,5 goluri România”
  • 3,10 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii