Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri România – Norvegia: cotă beton: 1,95

Ponturi Pariuri România – Norvegia. Tricolorii au o singură variantă pentru acest duel şi acestea este victoria. Orice alt rezultat înseamnă un nou turneu final văzut la televizor. Acelaşi lucru e valabil şi pentru norvegieni. Practic ambele echipe sunt obligate să joace pentru a câştiga toate cele trei puncte.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru România – Norvegia

România vine după o victorie ruşinoasă în Insulele Feroe, un meci în care baieţii lui Cosmin Contra s-au făcut de râs până spre au înscris primul gol. Şi nici după nu au arătat precum o echipă care îşi doreşte participarea la Euro 2020. Chiar şi prin aceste trei puncte situaţia este extrem de complicată. Tricolorii au nevoie să câştige contra norvegienilor pentru a mai spera la o calificare la turneul final de anul viitor.

+ încă 4 ponturi ușoare pentru România – Norvegia

Norvegia are şi ea nevoie de toate cele trei puncte. Se află pe locul patru, la trei distanţă de România şi la patru de locul secund, ultimul care duce la Euro 2020. Norvegienii au un moral mult mai bun decât al tricolorilor, după ce au obţinut un egal cu Spania, scor 1-1. Vor încerca să profite de asta pe Arena Naţională. Şi de ce nu, să răzbune acel 2-2 din tur, când România a egalat în prelungirile meciului.

  • 1,47 este cota pentru x2 solist 
  • 2,35 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 4,35 este cota pentru x/x
  • 1,47 este cota pentru 2-5 goluri

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii