Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri România U21 – Malta U21. Meci ușor pentru tricolorii mici

Ponturi pariuri România U21 – Malta U21. Meci ușor pentru tricolorii mici. Selecționata antrenată de Adrian Mutu întâlnește cea mai slabă adversară din Grupa 8. În tur, România s-a impus a câștigat cu scor de neprezentare, 3-0.

Ponturi pariuri România U21 – Malta U21

  • România U21 a pierdut șansă să termine Grupa 8 pe primul loc după înfrângerea nemeritată cu Ucraina U21. Tricolorii mici au pierdut cu 0-1 în urma unui penalty pe care arbitrul l-a inventat. Lupta în acest moment este pentru locul doi, primele cinci poziții secunde mergând direct la Euro 2021. Cu 13 puncte, România U21 încă are șanse să fie una din cele cinci selecționate. Totul depinde însă de partida cu Danemarca U21.

Ponturi pariuri România U21 – Malta U21

  • De partea cealaltă, Malta U21 vine să nu primească prea multe goluri în această seară. În ultimul meci jucat în Grupa 8 a pierdut cu Danemarca 1-3, după ce reușise să deschidă surprinzător scorul. Maltezii au totuși un punct după egalul cu cei din Irlanda de Nord.

România U21 – Malta U21 3-5 goluri @ 1,52

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare