Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri România U21– Ucraina U21 (24.06.2023). Bani pe jos pentru pariori

România U21 și Ucraina U21 se înfruntă, sâmbătă, la Campionatul European de Tineret, Grupa B. Cele două reprezentative au avut un debut contrastant. Dacă “tricolorii” au pierdut cu Spania (0-3), ucrainenii au învins pe Croația (2-0). Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

România, umilită de Spania în primul meci

Ca țară gazdă, România s-a calificat automat la acest turneu final. A început slab actuala campanie. La București, pe Stadionul Steaua, “tricolorii” au fost învinși de Spania (0-3). România este fără victorie din martie 2022. Cel mai probabil, Emil Săndoi va miza pe aceeași fotbaliști care s-au aflat pe teren la înfrângerea cu Spania. Sunt, totuși, șanse ca Andrei Borza să fie înlocuit de Valentin Ticu. În schimb, Adrian Mazilu este anunțat titular.

Ucraina, victorie surprinzătoare cu Croația

Ucraina are în lot fotbaliști care evoluează, în mare parte, pe plan intern, la echipe anonime. Sych (Kortrijk) și Drambayev (Zulte Waregem) sunt singurii care și-au găsit angajamente în afara graniței, mai exact în Belgia. Mijlocașul lui Shakhtar Donețk, Dmytro Kryskiv, ar trebui să fie jucătorul de urmărit la acest turneu final. Cu toate acestea, atacantul Sikan și extrema dreaptă Kashchuk au fost decis partida de miercuri cu Croația.

Ucraina intră în meci plină de încredere, dar credem că România va lupta până la epuizare, victoria fiind vitală pentru “tricolori”. Ambele marchează” are cotă 1.85.

România U21– Ucraina U21 (24.06.2023)

România U21– Ucraina U21 (24.06.2023)

Alte trei variante

  • 1.57 – este cota pentru “2-4 goluri”
  • 1.95 – este cota pentru “peste 2.5 goluri”
  • 2.05 – este cota pentru “Ucraina câștigă”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate