Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Ponturi pariuri Rotherham – Sunderland (21.02.2023). Gazdele, în criză de puncte

Rotherham e fără victorie în ultimele cinci etape

Rotherham și Sunderland se întâlnesc marți seara, în etapa a 29-a din Championship. Gazdele sunt fără victorie în ultimele cinci etape și se află deasupra liniei, la două puncte de retrogradare. Oaspeții sunt neînvinși în ultimele cinci etape și luptă pentru intrarea în play-off-ul de promovare.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Rotherham, aproape de locurile retrogradabile

Rotherham a fost învinsă în weekend pe teren propriu de Coventry cu 2-0 și a ajuns la cinci meciuri fără victorie în Championship. În condițiile în care în aceeași rundă Cardiff City, Huddersfield și Blackpool au câștigat, crește presiunea asupra echipei lui Matthew Taylor. Rotherham e deasupra liniei, la două puncte de retrogradare, iar dacă seria negativă va continua, poate lua drumul League One. Contracandidatele din lupta pentru evitarea retrogradării au dat semne de revenire, astfel că Taylor trebuie să găsească urgent soluții pentru menținerea echipei sale în Championship.

Cu un singur gol marcat în ultimele patru meciuri, Rotherham speră ca atacantul Chiedozie Ogbene să poate începe să găsească din nou drumul spre gol. Ultima sa reușită datează de dinainte de Crăciun. Atunci a marcat unicul gol al echipei sale în disputa cu Bristol City. Dacă Rotherham și-ar juca toate meciurile pe teren propriu, evitarea retrogradării nu ar fi o problemă. Clubul din Yorkshire a adunat 20 de puncte din 15 meciuri de acasă, mai multe decât marea majoritate a contracandidatelor din zona minată a clasamentului.

Sunderland, în play-off-ul de promovare

De partea cealaltă, Sunderland vine după cinci meciuri la rând fără înfrângere și luptă să se numere printre echipele angrenate în play-off-ul de promovare. Echipa lui Tony Mowbray se află pe locul 5, cu 49 de puncte, la egalitate cu Millwall și Blackburn, echipele aflate pe locurile 6 și 7, diferența fiind făcută de golaveraj. La ultima vizită pe New York Stadium, pe 30 octombrie 2021, când ambele echipe evoluau în League One, Sunderland a fost surclasată cu 5-1. În turul actualei ediții de campionat, Sunderland s-a impus pe teren propriu cu 3-1. Acesta, dar și alte rezultate înregistrate în acest sezon, arată că oaspeții de marți s-au adaptat rapid la nivelul competiției.

Rotherham se confruntă cu o formă îngrijorătoare exact în momentul în care contracandidatele au început să-și revină. Sunderland vine după o remiză pe teren propriu și e în pericol să iasă din Top 6. Dar vede în deplasarea la Rotherham o oportunitate de a lua trei puncte prețioase. „PSF 2” are cotă 1.80.

Ponturi pariuri Rotherham - Sunderland (21.02.2023)

Ponturi pariuri Rotherham – Sunderland (21.02.2023)

Alte trei ponturi pariuri Rotherham – Sunderland

  • se marchează în ambele reprize @ 1.85
  • ambele marchează @ 1.86
  • peste 2,5 goluri @ 2.11

 

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate