Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Rusia – Belgia. „Dracii roșii” invadează Rusia

lukaku belgia

Ponturi Pariuri: Rusia – Belgia. Belgia a dominat grupa din care face parte fără drept de apel, nimeni, dar absolut nimeni nu a făcut față belgienilor sezonul acesta. Cifrele sunt absolut fabuloase, poate o să reușească Rusia ceva în această seară, dar suntem sceptici că o să poată cu adevărat.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Rusia – Belgia

Belgia a fost într-o grupă lejeră pentru standardul său, Cipru, Scoția, Kazakhstan, plus Rusia, nu au fost echipe ce putea sconta pe victorii împotriva „dracilor roșii”. Lotul pe care îl are Belgia la dispoziție, nu este unul adunat din întâmplare. Jucătorii evoluează la echipe mari din Europa, au o experiență bogată în cupele europene, în special în Champions League, plus că joacă la un nivel înalt și în meciurile internaționale. Generația de care dispune Belgia de vreo 5 ani, este una fabuloasă, plus că vin din urmă și alți super fotbaliști. Begia a marcat 30 de goluri în partidele de până acum, a primit unul singur, chiar de la adversarul pe care îl întâlnește azi.

Ponturi pariuri Rusia vs Belgia din 16.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Rusia – Belgia

Chiar și cu acel gol primit, Belgia și-a câștigat toate partidele avute la handicap, un lucru greu de obținut într-un fotbal aflat într-o continuă schimbare. Rusia s-a calificat și ea la Euro 2020, a terminat pe locul secund, dar are o șansă la primul loc în grupă, doar dacă câștigă cu 3-0 în această seară. Un lucru imposibil, cum Belgia vrea să termine preliminariile cu victorii pe linie, la fel vrea și Rusia o victorie de moral în fața adversarului întâlnit. Este posibil să vedem un meci spectaculos, ambele loturi dispun de fotbaliști ce pot face diferența într-un astfel de meci.

  • 1,64 este cota pentru ambele marchează
  • 2,05 este cota pentru victorie Belgia
  • 1,91 este cota pentru peste 1,5 goluri Belgia
  • 1,67 este cota pentru primul gol marcat Belgia

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare