Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Ponturi pariuri Saburtalo – FCSB (21.07.2022). Toți banii pe români

FCSB nu a putut trece de nou-promovata „U” Cluj, în prima etapă din SuperLiga
FCSB nu a putut trece de nou-promovata „U” Cluj, în prima etapă din SuperLiga

Vicecampioana României joacă joi în Georgia, în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League. Anul trecut, FCSB părăsea competiția în această fază, fiind eliminată de Karagandy, după loviturile de departajare.

FCSB, semieșec la debutul în SuperLiga 2022-2023

FCSB a ratat startul în noul sezon din SuperLiga, remizând pe Arena Națională cu nou-promovata „U” Cluj, scor 1-1. Un rezultat în nota ultimelor teste dinaintea reluării întrecerii interne, meciuri în care echipa lui Toni Petrea nu învingea decât cu 1-0 pe CS Mioveni și Oțelul Galați. Ne așteptăm la cu totul altceva în dubla cu georgienii de la Saburtalo Tbilisi, mai ales după ce Gigi Becali i-a criticat pe unii dintre jucători după prestația cu „U” Cluj.

Saburtalo s-a chinuit în turul 1 preliminar

De partea cealaltă, Saburtalo Tbilisi a ajuns în turul 2 preliminar după o „dublă” dramatică cu Partizani Tirana. După ce albanezii au câștigat meciul tur din Georgia cu 1-0, georgienii s-au impus în retur cu același scor, fiind nevoie de lovituri de departajare pentru stabilirea echipei calificate în turul 2 preliminar al Conference League.
Saburtalo Tbilisi a ieșit în evidență la finalul sezonului 2014-2015, când a promovat în prima ligă din Georgia, iar trei ani mai târziu a câștigat în mod surprinzător titlul de campioană. Nu o vedem însă capabilă de vreo surpriză în fața vicecampioanei României și credem că FCSB va lua o opțiune serioasă pentru calificare încă din meciul tur. „2 solist” are cotă 1.62.

Ponturi pariuri Saburtalo - FCSB (21.07.2022)

Ponturi pariuri Saburtalo – FCSB (21.07.2022)

Alte trei ponturi pariuri Saburtalo – FCSB

  • „nu marchează ambele” @ 1,65
  • „sub 2,5 goluri” @ 1,72
  • „FCSB conduce la pauză” @ 2,20

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate