Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Ponturi pariuri Saburtalo – Partizani Tirana (07.07.2022). GG în meciul care o interesează pe FCSB

Saburtalo Tbilisi e neînvinsă în ultimele trei meciuri oficiale
Saburtalo Tbilisi e neînvinsă în ultimele trei meciuri oficiale

Saburtalo Tbilisi și Partizani Tirana se întâlnesc joi, 7 iulie, în prima manșă din turul 1 preliminar al Europa Conference League. Câștigătoarea din această dublă manșă o va întâlni pe FCSB în turul 2 preliminar al competiției.

Saburtalo și-a revenit după trei eșecuri la rând

Saburtalo Tbilisi a ieșit în evidență la finalul sezonului 2014-2015, când a promovat în prima ligă din Georgia, iar trei ani mai târziu a câștigat în mod surprinzător titlul de campioană. Campionatul din Georgia se dispută după sistemul primăvară-toamnă, astfel că saburtalo e în plin sezon. După 20 de etape, echipa din capitala Georgiei ocupă locul 5 (din zece echipe), cu 30 de puncte. Până în prezent, are opt victorii, șase remize și tot atâtea înfrângeri, e neînvinsă în ultimele trei etape de campionat, în care a bifat două victorii și un rezultat de egalitate. Saburtalo pare a fi depășit pasa proastă, înaintea acestei serii suferind trei înfrângeri la rând. Fosta campioană a Georgiei are un lot evaluat la 4,9 milioane de euro, sub cotele de piață ale lui Florin Tănase și Darius Olaru, cei mai valoroși jucători de la FCSB.

Partizani Tirana marchează meci de meci

De partea cealaltă, Partizani Tirana e departe de perioada de glorie din timpul comunismuluji, când a câștigat 14 titluri de campioană a Albaniei. A terminat pe locul al treilea în ultima ediție de campionat, sub liderul Tirana și sub Laci, formație care a eliminat-o anul trecut din Europa pe Universitatea Craiova. În ultimii 33 de ani, Partizani nu a mai câștigat titlul în Albania decât de două ori, ultima performanță fiind în sezonul 2018-2019.

Câștigătoare de 15 ori a Cupei Albaniei, Partizani Tirana a trecut rar de primul tur al competițiilor continentale. Lotul lui Partizani Tirana este evaluat la 5,6 milioane de euro, iar cel mai valoros jucător este atacantul de 23 de ani, Xhuliano Shuka, cotat la 450.000 de euro. Meciul de la Tbilisi este primul oficial pentru Partizani Tirana după terminarea campionatului. Va întâlni o echipă aflată în plin sezon competițional, dar îmbucurător pentru albanezi este faptul că nu au pierdut niciun amical și au marcat meci de meci. „Ambele marchează” are cotă 1.70.

Ponturi pariuri Saburtalo - Partizani Tirana (07.07.2022)

Ponturi pariuri Saburtalo – Partizani Tirana (07.07.2022)

Alte trei ponturi Saburtalo – Partizani Tirana

  • 1,57 – cota pentru „x2”
  • 1,57 – cota pentru „3+”
  • 2,22 – cota pentru „PSF 2”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate