Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri Şahtar – Man City. Cota care aduce profit: 2,33

Şahtar – Man City este unul dintre meciurile speciale ale zilei. Cele două echipe se întâlnesc pentru al treilea an la rând în grupele Champions League. Starurile lui Pep Guardiola vin în Ucraina cu un singur gând, să câştige meciul cât mai uşor şi să se instaleze pe primul loc încă de la început. Acesta este şi pontul pariu cu care pariorii pot să facă profit. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Şahtar – Man City

Şhahtar dă, din nou, peste coşmarul ultimelor două ediţii din Champions League, Manchester City. Minerii nu au un palmares deloc bun cu starurile lui Pep Guardiola. În sezonul precedent au pierdut ambele partide. Cea de pe Etihad a fost o adevărată umilinţă, scorul de final a semănat mai mult cu o partidă de tenis, 0-6. Cu toate că în campionat defilează, meciurile de Liga Campionilor par să le pună mari probleme „acasă”. În stagiunea precedentă, la Harkov și la Kiev, acolo unde au evoluat pe teren propriu, nu au câştigat niciun meci din grupă. Cota pentru o victorie a lui City şi peste 2,5 goluri este de 1,73.

+ încă 5 ponturi ușoare pentru Şahtar – Man City

De cealaltă parte, City porneşte spre acelaşi obiectiv pe care l-a avut în fiecare ediţie de Champions League, câştigarea trofeului suprem. Echipa lui Pep Guardiola vine în Ucraina după un eşec surprinzător în ultima etapă din Premier League, 2-3 cu nou promovata Norwich. Aşa cum este de aşteptat, cetăţenii îşi vor dori să răzbune acest rezultat şi sunt toate şansele să facă acest lucru.

  • 1,32 este cota pentru 2 solist 
  • 2,26 este cota pentru peste 3,5 goluri
  • 1,67 este cota pentru 2 la pauză
  • 2,33 este cota pentru 2/2 şi peste 2,5 goluri
  • 2,09 este cota pentru peste 1,5 goluri în prima repriză

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare