Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Șahtior – Basel, 11 august 2020. Cotă 1,95 pentru profit

Ponturi pariuri Șahtior – Basel, 11 august 2020. Cotă 1,95 pentru profit. Partida este mult mai echilibrată decât pare la prima vedere, mai ales că se dispută într-o singură manșă, însă noi credem că vom avea o învingătoare în cele 90 de minute.

Ponturi pariuri Șahtior – Basel, 11 august 2020

  • Șahtior a ajuns fără emoții la FINAL 8 din Germania după ce a trecut fără emoții de Wolfsburg în dublă manșă, cu scorul general de 5-1. Acum, urainenii par că au o misiune mult mai ușoară pentru a ajunge în semifinale.

Cotă 1,95 pentru profit

  • De partea cealaltă, Basel a eliminat surprinzător Frankfurt, scor general 4-0, deși nu mai e echipa din anii precedenți. Campionatul l-a terminat pe locul trei și l-a pierdut la o diferență de 14 puncte în favoarea lui Young Boys.
  • Am ales pariul 1 solist în cotă 1,95 pentru profit.

Șahtior – Basel 1 @ 1,95

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii