Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Şahtior Doneţsk – Dinamo Kiev. O super cotă ne aduce profit

Ponturi pariuri Şahtior Doneţsk – Dinamo Kiev. O super cotă ne aduce profit! Rivalitatea dintre cele două echipe este foarte cunoscută, aşadar, ne aşteptăm la un duel foarte disputat, cu foarte multe faze de atac spectaculoase.

Ponturi pariuri Şahtior Doneţsk – Dinamo Kiev

  • Fotbalul din Ucraina se reia după o pauză de două luni şi jumătate cum nu se putea mai bine pentru microbişti. De la ora 17:00, Şahtior Doneţsk se duelează cu rivala Dinamo Kiev. Gazdele sunt campioni deja, au o diferenţă de 13 puncte faţă de cei de pe poziţia a doua şi un meci mai puţin disputat. E greu de crezut că vor pierde toate meciurile până la final.

O super cotă ne aduce profit

  • De partea cealaltă, Dinamo Kiev se află pe locul patru, unul de Europa League, cu 46 de puncte. Singura luptă pe care oaspeţii o mai au este cea pentru al doilea loc de Champions League, una pe care o au cu cei de la Zorya şi cu cei de la Desna.
  • Ne aşteptăm la un duel în care Şahtior Doneţsk şi Dinamo Kiev să înscrie.

Şahtior Doneţsk – Dinamo Kiev GG @ 1,83

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate