Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Santos – Atletico Go (10.07.2022). Toți banii pe gazde!

Atletico Goianiense

Santos și Atletico Go se înfruntă în etapa a 16-a din Seria A – Brazilia. Ambele echipe au un sezon sub așteptări și sunt despărțite de două puncte în clasament. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru meciul programat pe „Urbano Caldeira”.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Santos, disperată după victorie

În prezent, Santos este pe locul 10. Patru victorii, șapte remize și patru înfrângeri a înregistrat echipa Fabian Daniel Bustos. Gazdele traversează o serie neagră, de șase meciuri la rând fără succes. Santos este mai aproape de retrogradare față de locurile fruntașe, dar, cu o victorie, urcă în prima jumătate a clasamentului.

Atletico Go, în zona retrogradării

De partea cealalată, Atletico Go este pe locul 16, după patru victorii, cinci remize și șase înfrângeri, după 15 etape. Echipa lui Jorginho are un sezon sub așteptări în Seria A – Brazilia, fiind în zona retrogradării. Mizăm pe un succes al gazdelor, care sunt dornice să revină în lupta pentru titlu. „Santos câștigă” are cotă 2.00.

Alte trei variante

  • 1.60 – este cota pentru „peste 9.5 cornere în meci”
  • 1.61 – este cota pentru „sub 2.5 goluri în meci”
  • 2.34 – este cota pentru „Santos câștigă repriza a doua”

Agenții autorizate