Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Sarmiento – Godoy Cruz (14.11.2023). Avem cota care îți aduce profitul

Godoy Cruz

Sarmiento și Godoy Cruz se înfruntă în Copa De La Liga Profesional – Argentina. Ambele intră în meci după victorii. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Sarmiento are probleme de lot

Sarmiento va dori să continue cu încă o victorie după cea cu Newell´s Old Boys (1-0), în Copa De La Liga Profesional. În acel meci, a avut 37% posesie și opt șuturi la poartă, unul cadrat. Autorul golului a fost Juan Cruz Kaprof (67′). Sarmiento a fost cam ineficientă în fața porții în ultimele săptămâni. Sarmiento nu se va putea baza pe Lisandro López (leziune musculară) și José Mauri (ruptură de ligament).

Godoy Cruz, victorie fără emoții cu Platense

De partea cealaltă, Godoy Cruz intră în meci după o victorie cu Platense (2-0), în Copa De La Liga Profesional. În acel meci, a avut 44% posesie și 11 șuturi la poartă, șase dintre ele cadrate. Autorul golului pentru Godoy Cruz a fost Pier Barrios (10′). Platense și-a dat și un autogol, autor Ignacio Vázquez (20′). Oaspeții nu se vor putea baza pe Nahuel Ulariaga (ruptură de ligamente).

Nu mai puțin de 11 goluri s-au marcat în ultimele patru partide directe dintre Sarmiento și Godoy Cruz (1-1, 1-2, 1-1, 2-2). Godoy Cruz a reușit singura victorie. Ținând cont de aceste statistici, anticipăm că fiecare echipă va marca măcar câte un gol. Ambele marchează” are cotă 2.08.

Sarmiento - Godoy Cruz (14.11.2023)

Sarmiento – Godoy Cruz (14.11.2023)

Alte trei variante

  • 1.51 – este cota pentru “peste 1.5 goluri”
  • 1.57 – este cota pentru “egal la pauză sau la final”
  • 1.66 – este cota pentru “2-4 goluri”

Joacă responsabil!

Agenții autorizate