Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Scotia – Anglia – Preliminarii CM – 11.06.2017

Sursa foto: sports.yahoo.com

PONTURI PARIURI SCOTIA – ANGLIA – PRELIMINARII CM – 11.06.2017. Meciul este programat duminica seara incepand cu ora 21:45.

PONTURI PARIURI SCOTIA – ANGLIA – PRELIMINARII CM – 11.06.2017. Golaverajul mult mai bun ca al Italiei o face pe Spania lidera grupei G a preliminariilor Cupei Mondiale. Cei doi granzi, care au picat in aceeasi ”oala”, au acumulat 13 puncte in cele cinci etape disputate. Meciul direct, disputat in toamna, s-a terminat la nedecis, scor 1-1. Egalitatea de puncte dintre cele doua echipe va ramane si dupa aceasta etapa, intrucat ambele au meciuri facile, Italia jucand cu Liechtenstein la Udine. In afara de remiza cu Italia, Spania a reusit patru victorii: 8-0 cu Liechtenstein, 2-0 cu Albania, 4-0 cu Macedonia si 4-1 cu Israel.

PONTURI PARIURI SCOTIA – ANGLIA – PRELIMINARII CM – 11.06.2017. Macedonia, in istoria ei scurta, n-a reusit sa ajunga la nici un turneu final, ocupand de cele mai multe ori ultima pozitie a grupelor din preliminarii. De data aceasta ar putea urca un loc, intrucat ultima pozitie a grupei se pare ca-i va reveni lui Liechtenstein. Macedonia a pierdut toate meciurile disputate in aceste preliminarii, cu exceptia unui singur, 3-0 cu ”lanterna rosie” a grupei. In momentul de fata, daca punem la socoteala si meciurile amicale, Macedonia are o serie de trei meciuri fara infrangere: 3-0 cu Liechtenstein, 3-0 cu Belarus si 0-0 cu Turcia.

PONTURI PARIURI SCOTIA – ANGLIA – PRELIMINARII CM – 11.06.2017. Spania a castigat toate cele sase meciuri directe impotriva Macedoniei: 4-1, 1-0, 5-1, 3-2, 3-0 si 2-0 au fost scorurile iregistrate. Iti recomandam sa mizezi pe o victorie in handicap de un gol a ibericilor. Cota pentru un astfel de eveniment este de 1,45. La mijlocul acestei saptamani, Spania a disputat un meci amical contra Columbiei, incheiat la egalitate, scor 2-2. Cele doua goluri ale ibericilor au fost reusite de David Silva si Alvaro Morata.


Pariu gratuit: H2 (-1) @ 1.45

  • Deschide AICI contul intr-un minut

  • Pariaza pana la 300 RON pe acest pont

  • Primesti toti banii inapoi daca il pierdem


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate