Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Scoția – Polonia (24.03.2022). Avem cota de care ai nevoie

Scoția atacă a doua prezență consecutivă la un turneu final

Scoția și Polonia, ambele calificate în play-off-ul pentru calificarea la Cupa Mondială din această iarnă, urmează să se dueleze într-un amical de clasă în această seară. Jocul începe la ora 21:45, ora României. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Scoția are 6 victorii la rând

Gazdele au avut un adevărat tur de forță în a doua parte a calificărilor pentru Campionatul Mondial. După un Campionat European foarte slab, la care au fost eliminați încă din faza grupelor, acolo unde au obținut doar un egal și 2 eșecuri, scoțienii nu păreau să aibă foarte multe șanse la obținerea unui loc pentru baraj. Următorul meci după Campionatul European a fost un eșec împotriva Danemarcii a fost un eșec, 2-0, însă următoarele 6 partide din grupă au fost câștigate, naționala Scoției asigurându-și a doua poziție din grupă.

 Polonia – dezamăgitoare la Euro, foarte bună în calificări

Naționala Poloniei, precum cea a Scoției, a dezamăgit la Euro 2020. Probabil că așteptările au fost mai mari la polonezi, care au jucători mai bine văzuți la nivel internațional față de rivalii din această seară. După ce au terminat pe ultimul loc grupa în care au mai fost Spania, Slovacia și Suedia, polonezii au avut evoluții foarte bune în campania pentru calificarea la Cupa Mondială, 5 victorii, un egal și un singur eșec, care nu a influențat locul Poloniei, deoarece Anglia avea calificarea asigurată deja.

Noi vă propunem pariul „Pauză sau final X”, deoarece ambele formații au o formă bună, sunt foarte încrezătoare în forțele lor, iar după un ultim turneu final foarte slab, foarte probabil doresc să își păstreze toate forțele pentru meciurile oficiale, nu pentru amicale.

Ponturi pariuri Scoția - Polonia (24.03.2022)

Ponturi pariuri Scoția – Polonia (24.03.2022)

Alte pronosticuri Scoția – Polonia:

  • X2 @ 1.53
  • Peste 1,5 goluri @ 1.40
  • Sub 2,5 goluri @ 1.62
  • Sub 3,5 goluri @ 1.22

 

Agenții autorizate