Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Senegal – Egipt. Ce trebuie pariat la finala Cupei Africii pe Națiuni

Duminică, de la ora 21:00, ora României, se joacă finala Cupei Africii pe Națiuni. Pentru trofeu se vor lupta Senegal și Egipt, naționalele colegilor de la Liverpool Mane și Salah. Conform statisticilor și formei, naționala Senegalului e favorită, dar Salah poate oricând să schimbe soarta unui joc.

Senegal arată excelent la această ediție

Sadio Mane a condus perfect naționala Senegalului spre finala Cupei Africii în acest an, reușind să se remarce în majoritatea partidelor pe care le-a disputat. Senegal a câștigat grupa din care a făcut parte cu cinci puncte, după o victorie și două egaluri. Golaverajul a fost incredibil, 1-0, reușind să se impună în primul meci la limită și să termine fără goluri marcate sau primite următoarele două. În fazele eliminatorii a trecut pe rând de Capul Verde, 2-0, Guineea Ecuatorială, 3-1, respectiv Burkina Faso, tot 3-1.

Egipt s-a chinuit spre finală

De partea cealaltă, Egipt a terminat pe locul doi grupa din care a făcut parte, deși a avut șase puncte, mai multe decât adversara din finală. A fost învinsă în meciul direct de Nigeria, care a câștigat și grupa, dar apoi și-a luat punctele fără emoții.

În fazele eliminatorii, a trecut mereu cu emoții. Primul meci, la penalty-uri în fața celor din Coasta de Fildeș, cu Salah executând penalty-ul decisiv. Apoi, gol în prelungiri împotriva celor din Maroc. În semifinale, din nou la penalty-uri, contra celor din Camerun.

Clar egiptenii sunt mai obosiți decât senegalezii, așa că ne așteptăm ca Mane să ridice trofeul.

Alte pronosticuri:

Senegal @ 2.25

Total goluri: Sub 2,5 goluri @ 1.30

SuperPariu @ 1.25
(Peste 0.5 goluri în meci
Peste 4.5 cornere în meci)

Senegal marchează @ 1.42

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate