Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Sepsi – Dinamo, 24 octombrie 2020. Profit pe goluri

Ponturi pariuri Sepsi – Dinamo, 24 octombrie 2020. Profit pe goluri. De la ora, 21:45, pe stadionul din Municipal din Sfântul Gheorghe, avem un duel între două echipe ce traversează momente diferite.

Ponturi pariuri Sepsi – Dinamo, 24 octombrie 2020

  • Sepsi este una dintre echipele momentului în Liga 1. După un început nu foarte bun de sezon, echipa antrenată de Leo Grozavu a ajuns la trei victorii la rând și este una dintre pretendentele la locurile de play-off. Ultimul succes a fost unul categoric, Sepsi a profitat de cazurile de Covid de la Poli Iași și s-a impus cu 4-1

Sepsi – Dinamo, 24 octombrie 2020

  • De partea cealaltă, Dinamo are trei înfrângeri consecutive în Liga 1 și a ajuns tocmai pe locul de baraj. Jocul prestat de echipa lui Cosmin Contra a suferit de la meci la meci, înfrângerile venind cumva firesc. Mă aștept totuși ca jucătorii lui Dinamo să aibă o tresărire de orgoliu și măcar de această dată să joace altceva.

Sepsi – Dinamo ambele marchează @ 1.95

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare