Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Sepsi – FCSB (16 mai 2021). Cotă 1,80 pentru două goluri

Ponturi pariuri Sepsi – FCSB (16 mai 2021). Etapa a opta din play-off-ul Ligii 1 se încheie în această seară cu meciul dintre Sepsi şi FCSB, de la ora 22:00. E o partidă extrem de importantă în lupta pentru titlu şi pentru locurile de cupe europene în general.

Sepsi, 4 victorii în ultimele 5 jocuri

Ponturi pariuri Sepsi – FCSB (16 mai 2021). După 7 runde de play-off, nicio echipă nu a strâns mai multe puncte decât Sepsi, 13, din 4 victorii, o remiză şi două eşecuri, la egalitate cu CFR Cluj. Parcursul excelent, succesele venind în ultimele 5 runde, i-a permis lui Sepsi să se apropie de Craiova la un singur punct şi, cum oltenii au pierdut deja cu CFR, covăsnenii ar putea urca pe podium în cazul unui succes. Mai mult, dacă o bat pe FCSB, i-ar da şi o mână de ajutor lui CFR, o echipă mai „apropiată” de Sepsi decât cea roş-albastră.

Presiunea e pe FCSB

Ponturi pariuri Sepsi – FCSB (16 mai 2021). FCSB joacă sub presiune maximă. Dacă nu bate, nu mai depinde de propriile rezultate în lupta pentru titlu. Succesul CFR-ului la Craiova a mărit distanţa dintre primele două clasate la 4 puncte. FCSB are nevoie de minimum 4 puncte din acest meci cu Sepsi şi din cel contra Craiovei din etapa următoare pentru a fi sigură că-şi poate juca şansa în ultima rundă, pe terenul CFR-ului. Dacă pierde, CFR poate deveni campioană la Botoşani, în următorul meci. Va fi un meci de luptă, în care ambele formaţii vor da totul pentru victorie. „Ambele marchează” are cota 1,80.

Ponturi pariuri Sepsi – FCSB (16 mai 2021).

Alte 5 variante

Ponturi pariuri Sepsi – FCSB (16 mai 2021). În acest sezon, FCSB nu a câştigat niciodată cu Sepsi. Au fost două remize 1-1 în sezonul regular, iar în play-off ardelenii s-au impus cu 2-1 la Giurgiu, un meci cu FCSB gazdă. Sepsi e o formaţie cu talie, căreia îi place jocul mai dur şi nu e exclus să vedem multe avertismente. Puteţi încerca şi:

  • 1,75 – cota pentru „PSF 2”
  • 1,78 – cota pentru „X2 şi peste 1,5 goluri”
  • 2,18 – cota pentru „2 solist”
  • 2,42 – cota pentru „penalty în meci”
  • 3,05 – cota pentru „cartonaş roşu în meci”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii