Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Sepsi – Voluntari, 16 iunie 2020. Ne dublăm banii cu o cotă beton

Ponturi pariuri Sepsi – Voluntari, 16 iunie 2020. Ne dublăm banii cu o cotă beton! Ambele echipe au nevoie de victorie, astfel încât ne așteptăm la un duel deschis, chiar spectaculos, cu mai multe goluri.

Ponturi pariuri Sepsi – Voluntari, 16 iunie 2020

  • Spesi stă bine în acest moment în play-out și se clasează pe locul la cinci puncte de zona roșie. Orice rezultat negativ însă o poate apropia de ultimele poziții și atunci ar începe emoțiile pentru menținerea în prima ligă. Ne așteptăm să marcheze cel puțin o dată.

Ne dublăm banii cu o cotă beton

  • De partea cealaltă, Voluntari e prima echipa de deasupra locurilor de retrogradare, la egalitate însă cu Poli Iași și la doar un punct de Chindia și Clinceni. În cazul unei înfrângeri, coroborate cu victoria oricărei dintre cele trei echipe, poate ajunge pe una din pozițiile ce duc în Liga 2.

Sepsi – Voluntari GG @ 2,08

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii