Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Ponturi pariuri Serbia – Bulgaria (19.11.2023). Mergem pe mâna gazdelor

În drumul spre Euro 2024, Serbia e la mâna ei

Serbia și Bulgaria se înfruntă duminică, 18 noiembrie, în preliminariile Euro 2024. Un meci important pentru gazde care, cu o victorie, își asigură prezența la turneul final. Sârbii și-au făcut încălzirea pentru acest meci decisiv cu un amical la mijlocul săptămânii cu Belgia. Bulgarii sunt pe ultimul loc în Grupa G, fără nicio victorie în preliminarii. Confruntarea de la Leskovac este programată de la ora 16:00, ora României.

Serbia, la o victorie de Euro 2024

Serbia este la mâna ei înaintea ultimului meci din preliminariile Euro 2024. Pe locul secund în Grupa G, la două puncte peste Muntenegru, ocupanta poziției a treia, sârbii nu au altceva de făcut decât să câștige meciul cu Bulgaria, pentru a scăpa de orice emoție în privința calificării la turneul final. Naționala Serbiei și-a făcut încălzirea cu un amical puternic la mijlocul acestei săptămâni, pierdut la limită în fața Belgiei, scor 0-1. Patru victorii, o remiză și două înfrângeri (ambele în fața liderului grupei, Ungaria) este bilanțul Serbiei în preliminariile Euro 2024.

333 rotiri gratuite

Doar în octombrie la Superbet: 333 rotiri gratuite

Bulgaria, fără victorie în preliminariile Euro 2024

De partea cealaltă, Bulgaria a dezamăgit în actuala campanie de calificare, neobținând nicio victorie. Doar trei puncte au scos bulgarii, dar în această săptămână au fost pe punctul de a obține prima victorie. În meciul fără spectatori contra Ungariei, cu un nou selecționer pe bancă, Bulgaria a trecut pe lângă un succes de răsunet în fața liderului Grupei G. Bulgarii au fost însă egalați în minutul 90+7, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Chiar dacă ar fi învins, Bulgaria tot pe ultimul loc ar fi rămas, dar ar fi avut cinci puncte, nu trei câte are în prezent. Chiar dacă în iunie Serbia și Bulgaria au terminat la egalitate meciul disputat la Razgrad, de această dată credem că sârbii vor lua toate cele trei puncte. „1 și peste 2,5 goluri” are cotă 1.72.

Ponturi pariuri Serbia - Bulgaria (19.11.2023)

Ponturi pariuri Serbia – Bulgaria (19.11.2023)

Alte trei ponturi pariuri Serbia – Bulgaria

  • 1.60 – este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 1.90 – este cota pentru „Serbia câștigă și se marchează 3-5 goluri”
  • 2.40 – este cota pentru „ambele marchează”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate