Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Sevilla – Chelsea, 2 decembrie 2020. Pariu de cotă 2,02

Ponturi pariuri Sevilla – Chelsea, 2 decembrie 2020. Pariu de cotă 2,02. Cele două echipe sunt deja calificate în faza următoare a Champions League și e de așteptat să avem un meci deschis, care să tranșeze lupta pentru prima poziție.

Ponturi pariuri Sevilla – Chelsea, 2 decembrie 2020

Sevilla a re 10 puncte, la egalitatea cu Chelsea, și se află pe locul secund în Grupa E, cu șase goluri marcate și trei primite. Acesta este și motivul pentru care ocupă poziția secundă. Pentru a se califica mai departe de pe primul loc, Sevilla are nevoie de-o victorie în această seară.

Ponturi pariuri Sevilla – Chelsea, 2 decembrie 2020

De partea cealaltă, așa cum scriam mai sus, Chelsea este pe primul loc datorită golaverajului. Oaspeții au marcat de nouă ori și au primit un singur gol. Pentru ei nu este oligatoriu să câștige, e bun și egalul pentru a rămâne lideri în grupă.

Sevilla – Chelsea peste 2,5 goluri @ 2,02

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii