Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Sevilla – Inter, 21 august 2020. Ne dublăm investiţia în finala Europa League

Ponturi pariuri Sevilla – Inter. Finala Europa League se dispută în această seară, de la ora 22:00. Este un meci cu trofeul pe masă, în care orice se poate întâmpla. Noi ne aşteptăm la un duel echilibrat, în care, totuşi, se va marca. Ambele formaţii sunt deja calificare în Liga Campionilor, deci niciuna dintre ele nu va avea o miză suplimentară.

Sevilla, specialista competiţiei

Ponturi pariuri Sevilla – Inter, finala Europa League, 21 august 2020. S-a spus de nenumărate ori că Sevilla este specialista competiţiei. Are 5 trofee în ultimii 15 ani şi a dominat clar întrecerea. Andaluzii au început competiţia în grupe şi au pierdut un singur meci, cu APOEL, în ultima etapă, când deja poziţia întâi era asigurată. Apoi au avut nevoie de un gol marcat în deplasare să treacă de CFR Cluj cu două remize (1-1 şi 0-0). După lunga pauză pandemică, au revenit mai bine, cu trei victorii în tot atâtea partide, ultima şi cea mai importantă, 2-1 în semifinale contra lui Manchester United.

Inter, favorita bookmakerilor

Ponturi pariuri Sevilla – Inter, finala Europa League, 21 august 2020. Inter era cotată de bookmakeri cu prima şansă la trofeu înainte de semifinale. Şi acum, înaintea meciului cu Sevilla, italienii au cota mai mică. Inter vine din Liga Campionilor, unde a terminat pe 3 o grupă cu Barcelona şi Dortmund, plus Slavia Praga. Practic, un egal cu cehii în primul meci a însemnat pierderea optimilor de Ligă. În Europa League, însă, n-a avut nicio problemă. Dublă victorie cu Ludogoreţ, iar apoi le-a eliminat pe Getafe, Leverkusen şi Şahtior. Cu ucrainenii a făcut instrucţie în semifinale: 5-0. Ar fi un trofeu de care Conte are nevoie pentru a salva un sezon nu foarte strălucit. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,05.

Ponturi pariuri Sevilla – Inter, 21 august 2020

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Sevilla – Inter, finala Europa League, 21 august 2020. Cele două formaţii nu s-au întâlnit recent, ultima partidă dintre ele fiind în 2008, într-un turneu amical. Atunci s-a terminat 0-0, dar loturile s-au schimbat complet. Lopetegui şi Conte sunt doi antrenori de top, dar avantajul este al italianului, prin prisma lotului mai bun.

  • 1,68 este cota pentru „Inter ia trofeul”
  • 1,80 este cota pentru „ambele marchează”
  • 2,28 este cota pentru „Inter câştigă în 90 de minute”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate