Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Sheffield United – Wolverhampton, 13 septembrie 2020. Cota profitabilă: 1,60

Ponturi pariuri Sheffield United – Wolverhampton, 13 septembrie 2020. Cota profitabilă: 1,60. Partida începe la ora 20:00 și este penultima din prima etapă inaugurală a noului sezon de Premier League.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri Sheffield United – Wolverhampton, 13 septembrie 2020

  • Sheffield United a fost una dintre surprizele plăcute ale sezonului trecut. A fost foarte aproape de ultimul loc de Europa League și a avut cinci puncte în minus față de Tottenham, ocupanta poziției a șasea. Sezonul acesta cu siguranță va fi luată mult mai în serios de toate echipele și este destul de probabil să nu mai termine așa sus.

Sheffield United – Wolverhampton, 13 septembrie 2020

  • De partea cealaltă, Wolves s-a luptat până în ultima etapă tot pentru ultimul loc de Europa League pe care l-a pierdut la golaveraj. A terminat la egalitate cu Tottenham, cu 59 de puncte, însă a pierdut la golaveraj locul de cupă europeană. Înfrângerea cu Chelsea din ultima etapă a lăsat-o în afara Europei pe Wolves.

Sheffield United – Wolverhampton marchează gazdele @ 1,60

Bilete câștigătoare