Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri și echipele probabile pentru meciurile din cupele europene

Sursă foto: snowdonrailway.co.uk

Site-ul betmag.ro îți pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru pariuri înaintea meciurilor din cupele europene. Ți-am pregătit echipele probabile, jucători indisponibili, televizări și ponturi pentru fiecare meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor și Europa League. 

În total vei avea opt meciuri asupra cărora te poți informa într-un mod simplu, rapid și eficient. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe meciul dorit, în listele pe care le vei vedea mai jos, sortate în funcție de campionat.

Cele mai așteptate dueluri ale săptămânii sunt Barcelona – Atletico, în care se întâlnesc locurile 1 și 2 din Spania, respectiv Dortmund – Liverpool, unde antrenorul Jurgen Klopp se întoarce din postura de adversar în orașul în care este privit ca un zeu.

Pentru o informare cât mai bună, echipele probabile vor fi completate pe parcursul zilelor de marți, miercuri și joi, 5-7 aprilie. Partidele colorate cu roșu sunt disponibile deja.

[themeum_progressbar][themeum_bar style=”progress-bar-success” width=”100″] LIGA CAMPIONILOR – SFERTURI DE FINALĂ [/themeum_bar][/themeum_progressbar]

Ma 21:45 Barcelona – Atletico
Ma 21:45 Bayern – Benfica
Mi 21:45 PSG – Man City
Mi 21:45 Wolfsburg – Real Madrid

[themeum_progressbar][themeum_bar style=”progress-bar-success” width=”100″] EUROPA LEAGUE – SFERTURI DE FINALĂ [/themeum_bar][/themeum_progressbar]

Jo 22:05 Bilbao – Sevilla
Jo 22:05 Braga – Șahtior
Jo 22:05 Dortmund – Liverpool
Jo 22:05 Villarreal – Sparta Praga

Sursă foto: snowdonrailway.co.uk

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate