Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Slavia Praga – Midtjylland, 22 septembrie 2020. Cota profitabilă din Liga Campionilor: 1,77

Ponturi pariuri Slavia Praga – Midtjylland, 22 septembrie 2020. Cota profitabilă din Liga Campionilor: 1,77. Echipa lui Nicușor Stanciu este favorită să se califice în grupe. Partida este programată de la ora 22:00.

Ponturi pariuri Slavia Praga – Midtjylland, 22 septembrie 2020

Slavia Praga este marea favorită să se califice în grupele Champions League. Echipa lui Nicușor Stanciu este mult mai valoroasă decât adversara sa și nu ar trebui să aibă probleme în a se impune în această seară. Slavia Praga nu a pierdut niciun meci oficial disputat în campionat, se află într-o formă excelentă și mă aștept să câștige duelul cu Midtjylland.

Slavia Praga – Midtjylland, 22 septembrie 2020

De partea cealaltă, Midtjylland vine în Cehia după ce a eliminat-o în turul precedent de Young Boys pe care a învins-o cu 3-0. Deși danezii nu joacă deloc rău, e greu de crezut că au puterea necesară să o elimine pe Slavia Praga.

Slavia Praga – Midtjylland 1 @ 1,77

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare