Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Slavia Praga – Plzen 7 iunie 2020. Derby în Cehia

Ponturi pariuri Slavia Praga – Plzen 7 iunie 2020. Derby în Cehia, unde primele două clasate se bat pe terenul echipei din Praga. Românul Nicușor Stanciu este anunțat titular la Slavia, el fiind într-o formă foarte bună.

Ponturi pariuri Slavia Praga – Plzen 7 iunie 2020

După 27 de runde disputate în campionatul ceh, Slavia este pe primul loc în clasament, cu 67 de puncte. Are doar două înfrângeri până acum, rezultate care au dus-o la opt puncte distanță de ocupanta locului doi în clasament.

Derby în Cehia

De partea cealaltă, Plzen este pe doi și e conștientă că doar o victorie mai poate ține lupta pentru tilu aprinsă. Din acest motiv, probabil va forța. Cu toate acestea, Slavia este într-o formă de excepție și cel mai probabil se va impune pe teren propriu, la cota 2.05.

Slavia – Plzen 1 @ 2.05

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii