Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Snagov – Rapid. Punctele sunt importante

Rapid Bucuresti
Rapid Bucuresti

Ponturi Pariuri: Snagov – Rapid. Că Rapidul nu joacă nimic, știm. Că Rapidul are deficiențe mari în fața porților adverse, am văzut. Dar vrem să credem că pe Sportul Snagov o poate bate, dacă nu se întâmplă acest lucru, atunci Rapidul își merită soarta. Snagovul este ultima clasată din liga secundă.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Snagov – Rapid

Pancone pare destul de derutat, vorbește din nou de aceleași chestii pe care le spunea și acum 5 etape, vorbește din nou de faptul că jucătorii au o presiune imensă pe umeri pentru că joacă la Rapid, că jucătorii nu se cunosc între ei pentru că au venit foarte târziu la echipă, dar niciodată nu spune nimic de eșecul său ca și manager. Toți sunt de vină, conducere, jucători, suporteri (toți pun presiune și toți au presiune pe ei), dar Pancone nu suflă o vorbă de incapacitatea sa. Să fim serioși, poate că unii dintre fotbaliști au venit foarte târziu la echipă, dar și fără ei nu se juca nimic.

Ponturi pariuri Snagov vs Rapid din 03.11.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Snagov – Rapid

La antrenamente să-i vedeți, așa ne spune mereu Pancone, dar când sunt meciurile transmise la TV, nu vedem nimic. Meciul de la Snagov este decisiv, dacă și în aceasta nu se vede o schimbare, o tactică de joc, un sistem definit, atunci Rapidul își merită soarta. Pancu este unul dintre idolii clubului, o legendă vie, dar asta nu înseamnă că trebuie să rămâi la echipa ta mult iubită, doar pentru faptul de a nu a avea tu vreun eșec ca și antrenor. Problema este că, chiar Pancone a promis multe la startul sezonului, dar până acum nu s-a ținut de nicio promisiune făcută.

  • 1,60 este cota pentru peste 2,5 goluri marcate
  • 1.31 este cota pentru peste 1,5 goluri marcate de Rapid
  • 1,82 este cota pentru Rapid marchează în ambele reprize
  • 1,37 este cota pentru Rapid înscrie prima în a doua repriză

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare