Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Sociedad – Espanyol La Liga 14.01.2019

Publicat

pe

sociedad

Ambele echipe respiră după rezultatele din ultima etapă. Victoriile obținute le-au îndepărtat de zona roșie a clasamentului.

Espanyol a început excepțional noua ediție de La Liga, dar pe parcurs catalanii s-au stins și acum se cam chinuiesc la mijlocul clasamentului. Cele patru înfrângeri din ultimele cinci etape disputate, au afectat moralul jucătorilor lui Espanyol, dar în ultima etapă de La Liga, catalanii s-au impus în fața lui Leganes.

În ultimele zece partide oficiale, Espanyol a pierdut de șase ori, toate aceste partide fiind disputate în La Liga. Espanyol este pe locul nouă cu 24 de puncte, are un golaveraj negativ de 19-24, iar ultima victorie din deplasare datează din luna octombrie.


Pariul nostru gratuit pentru Sociedad – Espanyol peste 4,5 cartonașe @ 1,65


Ponturi pariuri Sociedad – Espanyol La Liga 14.01.2019

Aceea fiind și singura victorie din deplasare a lui Espanyol, în rest având cinci înfrângeri și trei egaluri. Sociedad vine și ea după o serie cu patru înfrângeri consecutive, dar la fel ca și Espanyol, bascii au câștigat în ultima etapă. Real Sociedad s-a impus la Madrid, în meciul cu marele Real.

Sociedad are cu un punct mai puțin decât Espanyol, iar golaverajul gazdelor este unul echilibrat 20-20. Real Sociedad este cea mai bună echipă de deplasare din La Liga, alături de Barcelona, dar când vine vorba de meciurile disputate de basci pe propriul teren, toată discuția se schimbă.

Ponturi pariuri Sociedad – Espanyol La Liga 14.01.2019

Sociedad este într-un clasament al jocurilor de acasă pe ultimul loc, având un bilanț de o victorie, trei egaluri și patru înfrângeri.

Ultimele patru dueluri directe s-au terminat cu „GG”, iar Espanyol a reușit să dea gol în cinci din ultimele șase deplasări avute pe terenul lui Sociedad.

Bascii se confruntă cu numeroase probleme de lot. Espanyol a marcat doar două goluri în ultimele cinci etape și a primit un total de 11. Meciul o să fie unul extrem de echilibrat, dar și foarte aprig disputat.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii