Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Sociedad – Real Madrid, 30.04.2016

In ciuda celor noua victorii consecutive reusite in La Liga, Real Madrid inca este departe de titlul de campioana, cursa in care Barcelona si Atletico Madrid sunt mai bine pozitionate. 

# De altfel, Real are parte de cel mai greu program pana la finalul sezonului, exemplu stand si aceasta runda. Daca trupa lui Zidane este nevoita sa joace cu Sociedad, Barcelona si Atletico au meciuri cu Rayo si Betis, formatii mai slab cotate. 

# Singura victorie reusita de Real Sociedad acasa in ultimele doua luni a venit tocmai impotriva Barcelonei, fapt ce ar trebui sa-i puna in garda pe madrileni, care nu vor putea conta pe vedetele Ronaldo si Benzema.

# Spre deosebire de rivala Barcelona, Real Madrid se simte bine pe Anoeta, unde a pierdut doar o data in ultimii zece ani si a marcat mereu in acest interval de timp. 

Sursa foto: aljazeera.comECHIPELE PROBABILE

Sociedad (4-3-3): Rulli – Zaldua, Elustondo, I. Martinez, Yuri – Prieto, Reyes, Illarramendi – Oyarzabal, Jonathas, Zurutuza
Indisponibili: Vela, Agirretxe, Canales, C. Martinez

Real Madrid (4-3-3): Navas – Danilo, Varane, S. Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Isco – Bale, Mayoral, Lucas
Indisponibili: Ronaldo, Benzema, Jese

PRONOSTIC: 1X @ 2.15 | ORA: 17:00 | TV: Digi Sport 2 / Dolce Sport 2


Concursul anului! Opt excursii in Franta si 120 de free bet-uri!

fata

1. Inscrie-te AICI. Noii clienti primesc un bonus de 50% pana la 150 lei. Daca ai deschis deja un cont online la Fortuna (D. 2159/28.08.2015), poti trece la pasul 2. 

2. Completeaza formularul pe care îl gasesti la sectiunea EURO 2016, pe site-ul Fortuna. Tot acolo vei afla regulamentul complet si daca ai castigat.

3. Plaseaza un pariu de minimum 10 lei si poti castiga una dintre cele opt excursii în Franta sau unul dintre cele 120 de pariuri gratuite in valoare de 100 lei. 

4. Detaliile, pas cu pas, AICI


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate