Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Southampton – Liverpool, 4 ianuarie 2021. Profitul vine pe cota 1,79

Ponturi pariuri Southampton – Liverpool, 4 ianuarie 2021. Profitul vine pe cota 1,79! Cele două echipe se întâlnesc în ultimul duel al etapei cu numărul 17, unul în care cormoranii sunt obligați să câștige cele trei puncte.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri Southampton – Liverpool, 4 ianuarie 2021

  • Southampton se află în acest moment la jumătatea clasamentului și ocupă locul nouă în Premier League. Are 26 de puncte adunate după 16 runde și este la doar trei puncte de ultimul loc ce duce în Europa League. Gazdele vin după două remize la rând, cu același scor 0-0, cu Fulham și West Ham, dar cred că această invincibilitate va luat sfârșit astăzi.

Southampton – Liverpool, 4 ianuarie 2021. Profitul vine pe cota 1,79

  • Liverpool este în continuare lider în campionat și are 33 de puncte în 16 etape disputate. Se află însă la egalitate cu Manchester United după ultimele două egaluri, 1-1 cu West Brom si 0-0 cu Newcastle. Cormoranii sunt obligați să câștige toate cele trei puncte, ca să se distanțeze de cei de la United, și cred că așa se va întâmpla. Au totuși echipa mult mai bună ca adversarii săi.

Southampton – Liverpool, 2 și peste 1,5 goluri @ 1,79

Bilete câștigătoare